Fysiovalmennus

Home / Palvelut / Fysiovalmennus

Fysiovalmennus (personal training)

Fysiovalmennus on henkilökohtaista valmennusta, jonka toteuttaa henkilökohtaiseen valmennukseen erikoistunut fysioterapeutti. 

Fysiovalmennus soveltuu jokaiselle, joka haluaa omaksua terveellisiä elämäntapoja, saavuttaa liikunnallisia tavoitteitaan tai parantaa suorituskykyään. Tarjoamme valmennusta, minkä pohja on rakennettu liikuntatieteellisen tutkimustiedon varaan.

Valmennuspaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Fysiovalmennuksen avulla saavutat asettamasi tavoitteet tehokkaasti ja turvallisesti. Fysiovalmennus on personal trainer- palvelukonseptin tulevaisuus!

Suosittelemme fysiovalmennusta erityisesti:

- Urheilijoille, kuntoilijoille ja aktiiviliikkujille suorituskyvyn tehostamiseen
- Leikkauksen tai vamman jälkeiseen liikunnan aloittamiseen
- Turvalliseen painonpudotukseen
- Turvalliseen kuntosaliharjoittelun aloittamiseen 

 

Fysiovalmennuspaketit

Valmennuksen kulku:

1) Alkukartoituspalaveri: Asiakkaan tavoitteiden määrittely sekä valmennusta edeltävien tietojen kartoittaminen. 

2) Tavoitteiden mukaiset testit ja mittaukset: Jokaiseen valmennukseen sisältyy lihastasapainokartoitus sekä mahdolliset lihaskuntotestit. Lihastasapainokartoitus auttaa selvittämään mahdolliset lihaskireydet ja -heikkoudet sekä kehonhallinnan puutteet jo ennen niistä aiheutuvien rasituskipujen tai jopa vammojen syntymistä. Lihastasapainokartoitus on tehokas keino vähentää loukkaantumisherkkyyttä sekä samalla se tehostaa harjoittelua. Kehonkoostumuksen muutoksia pystymme seuraamaan Tanita kehonkoostumus -mittarilla. Kehonkoostumus -mittarin avulla voimme rakentaa sinulle yksilöllisen sekä harjoittelua tukevan ruokavalio-ohjelman. 

3) Yhteiset tapaamiset valmentajan kanssa sekä harjoittelu: Alkukartoitusten sekä testaamisen jälkeen luomme Sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman sekä jatkosuunnitelman. Harjoitusohjelmaa muokataan tarpeen mukaan ja valmennuksen kehitystä seurataan säännöllisten valmennustapaamisten avulla.

Valmennuspaketin kesto ja sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Paketti koostetaan henkilökohtaisista tapaamisista oman fysiovalmentajan kanssa sekä tarvittaessa sovitusta määrästä fysioterapiaa tai hierontaa. Halutessasi voit täydentää valmennusta Firstbeat -hyvinvointianalyysimittauksella. Fysiovalmennuksen vähimmäiskesto on 3kk.

 

Nettivalmennus

Nettivalmennus on hyvä valinta silloin, kun haluat tavoitteitasi tukevan harjitteluohjelman etänä. Nettivalmennuksemme sisältää henkilökohtaisen harjoitusohjelman sekä sähköpostitse tapahtuvan etätuen. Nettivalmennuksista voit tiedustella lisää sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Suomen Fysiovalmentajat

Täältä voit tutustua hinnastoomme

Kiinnostuitko fysiovalmennuksesta?

Kiinnostuitko valmennuspalveluistamme? Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!

Voit varata nettiajanvarauksestamme ajan ilmaiseen asiakastapaamiseen tai tiedustella lisätietoja sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com sekä suoraan yhteydenottolomakkeemme kautta. Esittelemme palveluitamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Yhteydenotto tai tapaamiseen tuleminen eivät sido sinua mihinkään.

Yhteydenottolomake

Lähettäjän nimi (*)

Lähettäjän sähköposti (*)

Viestin aihe

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).