Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja Fysioterapeutti Sanna Niemi

Home / HENKILÖKUNTA ESITTELYSSÄ / Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja Fysioterapeutti Sanna Niemi

Hei!

Olen fysioterapeutti ja fysiovalmentaja Sanna Niemi. Valmistuin Fysioterapeutiksi  vuonna 2013 Metropolista Helsingistä.  Olen toiminut  siitä lähtien ammatinharjoittajana tuki- ja liikuntaelin fysioterapian parissa. Suomen Fysiovalmentajien tiimiin siirryin keväällä 2017.

Hyvinvointi- ja terveysalalla työskentely vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja kehittymistä. Lukiosta valmistumisen  jälkeen suoritin Urheiluhierojan ammattitutkinnon, minkä jälkeen pääsin opiskelemaan fysioterapeutiksi.  Fysioterapian perusopintojen lisäksi olen syventänyt osaamistani useiden erikoistumisopintojen avulla.  Manuaalisen terapian puolelta olen lisännyt osaamistani rangan manuaalisen käsittelyn kursseilta , sekä uusimpana työkalunani on faskiamanipulaatio. Lisäksi olen perehtynyt erilaisiin liikunta-alan koulutuksiin, sekä suorittanut Physiotrainer koulutuksen, joka on fysioterapeuteille suunnattu Personal trainer koulutus.  Tällä hetkellä suoritan liikuntalääketieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa.

Vapaa -aikani kuluu liikuntaharrastusten, perheen ja ystävien kanssa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu aktiivinen kuntosalilla treenailu, showtanssi sekä pilates ja vesijuoksu. Olen erityisesti kiinnostunut ihmisten liikuttamisesta , sekä vammojen ja vaivojen ennaltaehkäisystä. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisesti yksi mielenkiinnon kohteistani. Koen, että kehon kokonaisvaltaisen toiminnan huomioiminen on avain monien erilaisten ongelmien ratkomiseen.

Parhaimmillaan fysioterapia tai fysiovalmennus toteutuu kun sekä fysiovalmentaja ja valmennettava sitoutuvat tekemään toitä asetetun päämäärän eteen. Fysiovalmentajan kanssa harjoittelu on yksilöllistä, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista. Lähdetään yhdessä rakentamaan kivutonta, toimivaa ja vahvaa kehoa!

“ If you don’t like where you are M-O-V-E you’re not a tree”