Yhteistreenit

Home / Yhteistreenit

Yhteistreenit syksy 2018

Elokuun toisella viikolla (6.8.2018) starttaa Mikko Laitisen vetämät legendaariset ulkotreenit. Kokoontuminen EBK - Honka areenan pihassa klo 17.55 - 18. Ulkotreenit sisältävät seitsemän treenikertaa (viimeinen kerta 17.9.2018).

Päivätreeniryhmäläisille tiedoksi: suosittu ryhmä kokoontuu jälleen syksyllä 3.10.2018 (klo 10) alkaen! Ryhmä kokoontuu 11 kertaa (viimeinen kerta 12.12.2018).

Tervetuloa uudet sekä vanhat!

Syksyllä tulossa kaksi PIENRYHMÄVALMENNUSRYHMÄÄ. Toisen ryhmän tavoitteena muutaman kilon laihdutus ja toinen ryhmä paneutuu tekniikoihin. Lisätietoja pienryhmävalmennuksista tulossa heinäkuun alkuun mennessä. Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä henkilökuntaamme (info@fysiovalmentajat.com tai yhteystietolomakkeen kautta).

Yhteistreenit

Liikutko mieluummin ryhmässä? Tule mukaan yhteistreeneihin!

Yhteistreenit sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille. Tunnit on suunniteltu kunnon kohentamiseen ja kehonhallinnan parantamiseen sekä kiputilojen ennaltaehkäisyyn. Ohjaajamme ovat kokeneita fysioterapeutteja sekä ryhmäliikunnan ohjaajia.

Ryhmän koko pidetään pienenä (max 12 hlö/tunti), jotta ohjaajalla on aikaa keskittyä jokaiseen osallistujaan. Tunnit sisältävät aktivoivan alkulämmittelyn, työosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Tunnit eivät vaadi aikaisempaa liikuntakokemusta.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen.

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

 

Maanantaina 6.8.2018 alkaa

ulkotreenit!

klo 18:00-18:55, kokoontuminen Areenan pihaan klo 17.55 (yht. 7 harjoituskertaa).

Ulkotreenin tarkoituksena on kehittää lihaskuntoa monipuolisesti. Tunti sisältää aktivoivan alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden ja työosuuden. Tuntirakenne koostuu erilaisista kiertoharjoituksista, mitkä tehdään joko välineillä tai kehonpainolla.

Keskiviikkona 3.10.2018 jatkuu päivätreenit

10:00-10:55 Areenan 2. kerroksessa

(yht. 11 harjoituskertaa).

Näihin treeneihin voit ottaa lapsesi mukaan. Lapset ovat vanhemman vastuulla ja leikkivät / treenailevat mukana treenin ajan. Tunnin päätarkoituksena on sinun kuntosi kohotus. Treenikertojen teemat vaihtelevat kerroittain. Teemoja ovat mm. keskivartalo, kuntosaliharjoittelu, kuntopiirityyppiset harjoitukset, kahvakuula, lapsen kanssa tehtävät harjoitteet. Tunnit eivät edellytä aikaisempaa liikuntataustaa tai ”rytmitajua”.

Hinnasto

Ulkotreenit: Koko kurssi (7x) 35 € TAI    kertamaksu 10 € (maksu paikan päällä)

Päivätreenit: Koko kurssi (11x) 65 € TAI kertamaksu 10 € (maksu paikan päällä)

 

Ilmoittautuminen

Voit ennakkoilmoittautua tunneille alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tunneille otetaan kerralla max. 12 treenaajaa ja ennakkoilmoittautuminen on sitova.

 

Ilmoittautujan nimi (*)

Ilmoittautujan sähköposti (*)

Kurssin nimi ja päivämäärä (*)

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.