Yhteistreenit

Home / Yhteistreenit

Yhteistreenit kesä 2018

 

Toukokuun toisella viikolla (7.5.2018) starttaa Mikko Laitisen vetämät legendaariset ulkotreenit. Kokoontuminen EBK - Honka areenan pihassa klo 17.55 - 18. 

Päivätreeniryhmäläisille tiedoksi: suosittu ryhmä kokoontuu jälleen 9.5.2018 (klo 10) alkaen!

Molemmat ryhmät sisältävät seitsemän treenikertaa. 

Tervetuloa uudet sekä vanhat!

Yhteistreenit

Liikutko mieluummin ryhmässä? Tule mukaan yhteistreeneihin!

Yhteistreenit sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille. Tunnit on suunniteltu kunnon kohentamiseen ja kehonhallinnan parantamiseen sekä kiputilojen ennaltaehkäisyyn. Ohjaajamme ovat kokeneita fysioterapeutteja sekä ryhmäliikunnan ohjaajia.

Ryhmän koko pidetään pienenä (max 12 hlö/tunti), jotta ohjaajalla on aikaa keskittyä jokaiseen osallistujaan. Tunnit sisältävät aktivoivan alkulämmittelyn, työosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Tunnit eivät vaadi aikaisempaa liikuntakokemusta.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen.

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

 

Maanantaina 15.1.2018 alkaa

kovatehoinen HIIT + tekniikka -tunti (TÄYNNÄ!)

klo 18:00-18:55, Areenan 2. kerroksessa (yht. 11 harjoituskertaa, ei tunteja viikolla 8 eikä 2.4.18).

HIIT muodostuu sanoista high intensity interval training. Harjoitus polttaa tehokkaasti rasvaa lyhyessä ajassa. Harjoituksen pääpainona kehonpainoharjoittelua HIIT-tyyppisesti. Kovatehoinen harjoittelu kohottaa kuntoa nopeammin kuin matalasykkeinen liikunta, kehittää hapenottokykyä sekä  rasva- ja sokeriaineenvaihduntaa! Tuntiin sisältyy tekniikka-osio, jonka idea on kehittää perusliikkeiden oikeaoppista tekniikkaa.

 

Keskiviikkona 17.1.2018 alkaa päivätreenit (TÄYNNÄ!)

10:00-10:55 Areenan 2. kerroksessa

(yht. 11 harjoituskertaa, ei tunteja viikolla 8 eikä 28.3.18).

Näihin treeneihin voit ottaa lapsesi mukaan. Lapset ovat vanhemman vastuulla ja leikkivät / treenailevat mukana treenin ajan. Tunnin päätarkoituksena on sinun kuntosi kohotus. Treenikertojen teemat vaihtelevat kerroittain. Teemoja ovat mm. keskivartalo, kuntosaliharjoittelu, kuntopiirityyppiset harjoitukset, kahvakuula, lapsen kanssa tehtävät harjoitteet. Tunnit eivät edellytä aikaisempaa liikuntataustaa tai ”rytmitajua”.

 

UUTUUS! Kehonpainoharjoittelu -kurssi (6x) sunnuntaisin alkaen 4.2.2018 klo 17.-17.55 (ei tunteja 18.2.)!

Kehonpainoharjoittelulla tarkoitetaan oman kehon painolla suoritettavien voimaa ja taitoa vaativien liikkeiden tekemistä. Meidän tunneille voi tulla niin aloittelija kuin kokeneempikin treenaaja. Jokaisen lähtötaso arvioidaan erikseen ja liikkeiden opettelu aloitetaan treenaajan lähtötason mukaan. Kehonpainoharjoittelutunnit vetää kehonpainoharjoitteluun erikoistunut Mikko Laitinen (Ft opiskelija). Tule ja löydä onnistumisen ilo!

Hinnasto

Ulkotreenit:

Koko kurssi (7x) 35 €

kertamaksu 10 € (maksu paikan päällä)

Päivätreenit:

Koko kurssi (7x) 35 €

kertamaksu 10 € (maksu paikan päällä)

 

Ilmoittautuminen

Voit ennakkoilmoittautua tunneille alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tunneille otetaan kerralla max. 12 treenaajaa ja ennakkoilmoittautuminen on sitova.

 

Ilmoittautujan nimi (*)

Ilmoittautujan sähköposti (*)

Kurssin nimi ja päivämäärä (*)

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.