Yhteistreenit

Home / Yhteistreenit

Yhteistreenit syksy 2017

Sisällä pidettävät treenit jäävät tauolle joulukuussa. Kahvakuulan viimeinen kerta 10.12.2017, maanantain ja keskiviikon treenit päättyvät viikolla 50. HUOM! 6.12.2017 ei päivätreenejä. Korvaava kerta torstaina 7.12.2017 klo 10:00.

Tammikuussa viikolla 3 starttaa maanantai-illan ja keskiviikon päivätreenit. UUTUUTENA keväällä 6 kerran kehonpainoharjoittelu -kurssi. Lisätietoja alempana. Voit osallistua treeneihin missä tahansa vaiheessa. 

Yhteistreenit

Liikutko mieluummin ryhmässä? Tule mukaan yhteistreeneihin!

Yhteistreenit sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille. Tunnit on suunniteltu kunnon kohentamiseen ja kehonhallinnan parantamiseen sekä kiputilojen ennaltaehkäisyyn. Ohjaajamme ovat kokeneita fysioterapeutteja sekä ryhmäliikunnan ohjaajia.

Ryhmän koko pidetään pienenä (max 12 hlö/tunti), jotta ohjaajalla on aikaa keskittyä jokaiseen osallistujaan. Tunnit sisältävät aktivoivan alkulämmittelyn, työosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Tunnit eivät vaadi aikaisempaa liikuntakokemusta.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen.

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

 

Maanantaina 15.1.2018 alkaa

kovatehoinen HIIT + tekniikka -tunti

klo 18:00-18:55, Areenan 2. kerroksessa (yht. 11 harjoituskertaa, ei tunteja viikolla 8 eikä 2.4.18).

HIIT muodostuu sanoista high intensity interval training. Harjoitus polttaa tehokkaasti rasvaa lyhyessä ajassa. Harjoituksen pääpainona kehonpainoharjoittelua HIIT-tyyppisesti. Kovatehoinen harjoittelu kohottaa kuntoa nopeammin kuin matalasykkeinen liikunta, kehittää hapenottokykyä sekä  rasva- ja sokeriaineenvaihduntaa! Tuntiin sisältyy tekniikka-osio, jonka idea on kehittää perusliikkeiden oikeaoppista tekniikkaa.

 

Keskiviikkona 17.1.2018 alkaa päivätreenit

10:00-10:55 Areenan 2. kerroksessa

(yht. 11 harjoituskertaa, ei tunteja viikolla 8 eikä 28.3.18).

Näihin treeneihin voit ottaa lapsesi mukaan. Lapset ovat vanhemman vastuulla ja leikkivät / treenailevat mukana treenin ajan. Tunnin päätarkoituksena on sinun kuntosi kohotus. Treenikertojen teemat vaihtelevat kerroittain. Teemoja ovat mm. keskivartalo, kuntosaliharjoittelu, kuntopiirityyppiset harjoitukset, kahvakuula, lapsen kanssa tehtävät harjoitteet. Tunnit eivät edellytä aikaisempaa liikuntataustaa tai ”rytmitajua”.

 

UUTUUS! Kehonpainoharjoittelu -kurssi (6x) sunnuntaisin alkaen 4.2.2018 klo 17.-17.55 (ei tunteja 18.2.)!

Lisätietoja tulossa!

Hinnasto

HIIT + tekniikka ja päivätreenit -kurssit:

1 kurssi (11x) 65 €

kertamaksu 10 € (maksu paikanpäällä)

Kehonpainoharjoittelu -kurssi:

koko kurssi (6x) 49 €

kertamaksu 10 € (maksu paikanpäällä)

 

Ilmoittautuminen

Voit ennakkoilmoittautua tunneille alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tunneille otetaan kerralla max. 12 treenaajaa ja ennakkoilmoittautuminen on sitova.

 

Ilmoittautujan nimi (*)

Ilmoittautujan sähköposti (*)

Kurssin nimi ja päivämäärä (*)

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.