Yhteistreenit

Home / Yhteistreenit

Yhteistreenit syksy 2017

Maanantaina 7.8. jatketaan ulkotreenejä Keski-Espoon urheilupuistossa. Sisällä pidettävät treenit alkavat lokakuussa. Valitse itsellesi sopivin tai ota vaikka kaikki! 

Voit osallistua treeneihin missä tahansa vaiheessa. Lisätietoja alempana.

Yhteistreenit

Liikutko mieluummin ryhmässä? Tule mukaan yhteistreeneihin!

Yhteistreenit sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille. Tunnit on suunniteltu kunnon kohentamiseen ja kehonhallinnan parantamiseen sekä kiputilojen ennaltaehkäisyyn. Ohjaajamme ovat kokeneita fysioterapeutteja sekä ryhmäliikunnan ohjaajia.

Ryhmän koko pidetään pienenä (max 12 hlö/tunti), jotta ohjaajalla on aikaa keskittyä jokaiseen osallistujaan. Tunnit sisältävät aktivoivan alkulämmittelyn, työosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Tunnit eivät vaadi aikaisempaa liikuntakokemusta.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen. Kahvakuulatunnille voit halutessasi ottaa mukaan myös oman kahvakuulan.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

 

Maanantaina 7.8.2017 jatketaan ulkotreenejä (viimeinen kerta 18.9.2017)

18:00-19:00 Areenan pihassa (yht. 7 harjoituskertaa)!

Ulkotreenin tarkoituksena on kehittää lihaskuntoa monipuolisesti. Tunti sisältää aktivoivan alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden ja työosuuden. Tuntirakenne koostuu erilaisista kiertoharjoituksista, mitkä tehdään joko välineillä tai kehonpainolla.

Ulkotreenien päätyttyä jatketaan hikoilua sisätiloissa, yhteensä 11 harjoituskertaa: maanantaisin (2.10.2017 alkaen)

klo 18:00-18:55 kovatehoisella HIIT + kehonhuolto -tunnilla. Uutuus!

 

HIIT muodostuu sanoista high intensity interval training. Harjoitus polttaa tehokkaasti rasvaa lyhyessä ajassa. Harjoituksen pääpainona kehonpainoharjoittelua HIIT-tyyppisesti. Kovatehoinen harjoittelu kohottaa kuntoa nopeammin kuin matalasykkeinen liikunta, kehittää hapenottokykyä sekä  rasva- ja sokeriaineenvaihduntaa! Tuntiin sisältyy kehonhuolto-osio, jonka idea on lisätä nivelten liikelaajuuksia ja sidekudosten elastisuutta.

 

Keskiviikkona 4.10.2017 alkaa päivätreenit

10:00-10:55 Areenan 2. kerroksessa (yht. 11 harjoituskertaa).

 

Näihin treeneihin voit ottaa lapsesi mukaan. Lapset ovat vanhemman vastuulla ja leikkivät / treenailevat mukana treenin ajan. Tunnin päätarkoituksena on sinun kuntosi kohotus. Treenikertojen teemat vaihtelevat kerroittain. Teemoja ovat mm. keskivartalo, kuntosaliharjoittelu, kuntopiirityyppiset harjoitukset, kahvakuula, lapsen kanssa tehtävät harjoitteet. Tunnit eivät edellytä aikaisempaa liikuntataustaa tai ”rytmitajua”.

 

Sunnuntaisin 1.10.2017  alkaen suosittu kahvakuula klo 17.-17.55 (yht. 11 harjoituskertaa)!

Kuulatunnilla opetetaan turvallinen ja tehokas treenaaminen kahvakuulan kanssa. Kahvakuulalla treenaaminen on koko vartaloa kuormittavaa harjoittelua. Jos sinulla on oma kahvakuula, otathan tämän mukaan. Salilta löytyy kuitenkin kahvakuulia, joten oman kahvakuulan osto ei ole pakollinen.

Hinnasto

Ulkotreeni 7 x 35€

HIIT + kehonhuolto, päivätreenit ja sunnuntain kahvakuula -kurssit:

1 kurssi (11x) 65 €

2 kurssia 119 €

10 kerran kortti 70 € (oikeuttaa osallistumaan mihin tahansa kurssiin, henkilökohtainen) 

 

Ilmoittautuminen

Voit ennakkoilmoittautua tunneille alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tunneille otetaan kerralla max. 12 treenaajaa ja ennakkoilmoittautuminen on sitova.

 

Ilmoittautujan nimi (*)

Ilmoittautujan sähköposti (*)

Kurssin nimi ja päivämäärä (*)

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.