Yhteistreenit

Home / Yhteistreenit

Yhteistreenit touko - kesäkuussa 2017

Toukokuun toisella viikolla (8.5.) starttaa maanantai-iltaisin ulkotreenit ja keskiviikkoisin päivätreenit. Valitse itsellesi sopivin tai ota molemmat!

Voit osallistua treeneihin missä tahansa vaiheessa. Lisätietoja alempana.

Yhteistreenit

Liikutko mieluummin ryhmässä? Tule mukaan yhteistreeneihin!

Yhteistreenit sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille. Tunnit on suunniteltu kunnon kohentamiseen ja kehonhallinnan parantamiseen sekä kiputilojen ennaltaehkäisyyn. Ohjaajamme ovat kokeneita fysioterapeutteja sekä ryhmäliikunnan ohjaajia.

Ryhmän koko pidetään pienenä (max 10hlö/tunti), jotta ohjaajalla on aikaa keskittyä jokaiseen osallistujaan. Tunnit sisältävät aktivoivan alkulämmittelyn, työosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Tunnit eivät vaadi aikaisempaa liikuntakokemusta.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen. Kahvakuulatunnille voit halutessasi ottaa mukaan myös oman kahvakuulan.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Maanantaina 8.5.2017 alkaa ulkotreenit

18:00-19:00 Areenan pihassa (yht. 7 harjoituskertaa)!

 

Ulkotreenin tarkoituksena on kehittää lihaskuntoa monipuolisesti. Tunti sisältää aktivoivan alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden ja työosuuden. Tuntirakenne koostuu erilaisista kiertoharjoituksista, mitkä tehdään joko välineillä tai kehonpainolla.

 

Keskiviikkona 10.5.2017 alkaa päivätreenit

10:00-10:45 Areenan 2. kerroksessa (yht. 7 harjoituskertaa).

 

Näihin treeneihin voit ottaa lapsesi mukaan. Lapset ovat vanhemman vastuulla ja leikkivät / treenailevat mukana treenin ajan. Tunnin päätarkoituksena on sinun kuntosi kohotus. Treenikertojen teemat vaihtelevat kerroittain. Teemoja ovat mm. keskivartalo, kuntosaliharjoittelu, kuntopiirityyppiset harjoitukset, kahvakuula, lapsen kanssa tehtävät harjoitteet. Tunnit eivät edellytä aikaisempaa liikuntataustaa tai ”rytmitajua”.

 

Hinnasto

Kertamaksu 7€

Ulkotreeni 7 x 35€

Päivätreenit 7 x 35€

Molemmat kurssit (14 x) 65€

Ilmoittautuminen

Voit ennakkoilmoittautua tunneille alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tunneille otetaan kerralla max. 10 treenaajaa. Ennakkoilmoittautuneet ovat etusijalla.

 


Ilmoittautujan nimi (*)

Ilmoittautujan sähköposti (*)

Kurssin nimi ja päivämäärä (*)

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).