Yhteistreenit - Suomen Fysiovalmentajat

Yhteistreenit

Pienryhmävalmennukset 2018

Tammikuusta 2019 alkaa uusia pienryhmävalmennusryhmiä. Näistä voit jo tiedustella info@fysiovalmentajat.com tai sivun alta löytyvästä yhteydenottolomakkeen kautta.

Tiesithän, että voit kerätä myös oman 2-6 henkilön ryhmän ja kysyä tarjouksen teidän pienryhmällenne! Tämä on edullisempi tapa palkata oma personoal trainer kuin yksilövalmennus.

 

1.10.2018 (TÄYNNÄ) alkaen tarjolla PIENRYHMÄVALMENNUS! Haaveiletko muutaman kilon painonpudotuksesta? Haluatko oppia jotain uutta? Me tarjoamme vastauksen näihin kysymyksiin!

Lokakuussa alkava pienryhmävalmennus on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita maltillista painonpudotuksesta. Valmennus sisältää 7 kontaktikertaa sekä taustoja kartoittavan puhelinkeskustelun.  Aluksi testaamme ryhmäläisten lihaskuntoa sekä kehonkoostumusta, näiden pohjalta luomme tasoisesi harjoitusohjelman. Kontaktikerroilla on mahdollisuus oppia yleisimpien kuntosaliliikkeiden suoritustekniikat. Harjoittelu ei ole pelkästään tekniikan hiomista, vaan tämän lisäksi saatat joutua hikoilemaan runsaasti!

Valmennus suoritetaan EBK - Honka -areenan tiloissa (tapaamisit ma klo 18.-19:00 seuraavina päivämäärinä: 1.10, 8.10, 15.10, 22.10, 19.11, 26.11 ja 17.12.) Valmennukseen otetaan 4 henkilöä - ole nopea!

Yhteenveto valmennuksesta:

- 7 kontaktikertaa + puhelinkeskustelu 30 min

- Alku -ja lopputestit

- 3 eri harjoitusohjelmaa joko kotiin tai kuntosalille

- Etätuki valmentajan sekä muiden ryhmäläisten kanssa

- Tekniikkavideoita liikkeiden suoritustekniikasta

Hinta: 249 € / hlö

Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä henkilökuntaamme (info@fysiovalmentajat.com tai yhteystietolomakkeen kautta).

Keskiviikkona 3.10.2018 jatkuu päivätreenit

10:00-10:55 Areenan 2. kerroksessa

(yht. 11 harjoituskertaa).

Näihin treeneihin voit ottaa lapsesi mukaan. Lapset ovat vanhemman vastuulla ja leikkivät / treenailevat mukana treenin ajan. Tunnin päätarkoituksena on sinun kuntosi kohotus. Treenikertojen teemat vaihtelevat kerroittain. Teemoja ovat mm. keskivartalo, kuntosaliharjoittelu, kuntopiirityyppiset harjoitukset, kahvakuula, lapsen kanssa tehtävät harjoitteet. Tunnit eivät edellytä aikaisempaa liikuntataustaa tai ”rytmitajua”.

Hinnasto

Pienryhmävalmennuksien hintahaarukka 20-60€ / henkilö / tapaaminen

Päivätreenit: Koko kurssi (11x) 65 € TAI kertamaksu 10 € (maksu paikan päällä)

Liikutko mieluummin ryhmässä? Tule mukaan yhteistreeneihin!

Yhteistreenit sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille. Tunnit on suunniteltu kunnon kohentamiseen ja kehonhallinnan parantamiseen sekä kiputilojen ennaltaehkäisyyn. Ohjaajamme ovat kokeneita fysioterapeutteja sekä ryhmäliikunnan ohjaajia.

Ryhmän koko pidetään pienenä (max 12 hlö/tunti), jotta ohjaajalla on aikaa keskittyä jokaiseen osallistujaan. Tunnit sisältävät aktivoivan alkulämmittelyn, työosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Tunnit eivät vaadi aikaisempaa liikuntakokemusta.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen.

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

 

Ilmoittautuminen

Voit ennakkoilmoittautua tunneille alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tunneille otetaan kerralla max. 12 treenaajaa ja ennakkoilmoittautuminen on sitova.

 

Ilmoittautujan nimi (*)

Ilmoittautujan sähköposti (*)

Kurssin nimi ja päivämäärä (*)

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.