Henkilökunta esittelyssä: Fysioterapeutti ja Personal Trainer Oskari Korpikari - Suomen Fysiovalmentajat

Henkilökunta esittelyssä: Fysioterapeutti ja Personal Trainer Oskari Korpikari

 

 

 

 

 

 

 

Terve! Olen fysioterapeutti ja tuleva Physio Trainer Oskari Korpikari. Olen kotoisin Kempeleestä, Oulun kupeesta. Espooseen muutin töiden perässä 2010, ja sillä tiellä olen edelleen.

Aiemman työurani olen tehnyt huippu-urheilijana. Olen pelannut jääkiekkoa ammattilaisena noin viisitoista vuotta Suomen pääsarjatasolla eri seurajoukkueissa sekä Venäjän pääsarjatasolla (KHL) Jokereissa. Ammattilaisurani loppui yllättäen 2016 sydänperäisen vaivan vuoksi. En jäänyt tuleen makaamaan, vaan hakeuduin heti uran päätyttyä fysioterapeuttikoulutukseen. Minulla on vahva sisäinen palo liikkumista, harjoittelua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan, joten minulle oli selvää, että uran jälkeen tulen työskentelemään liikunnan parissa. Fysioterapeutiksi valmistuin 2019 Saimaan ammattikorkeakoulusta.

Haluan oppia jatkuvasti uutta ja kehittää omaa osaamistani. Opiskelen parhaillaan Physio Traineriksi Suomen Terveysliikuntainstituutissa (FIFH). Fysioterapeuteille suunnattu personal trainer -koulutus antaa minulle lisävalmiuksia valmentaa muun muassa tuki- ja liikuntaelin vaivoja tai neurologisia haasteita kohtaavia asiakkaita.

Fysioterapeuttina ja valmentajana minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä. Räätälöin valmennuksen aina yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan tavoitteet ja elämäntilanne huomioiden. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, johon vaikuttavat niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaaliset tekijät. Minulle asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää. Fysioterapeuttina valintojani ohjaa tuorein tutkimustieto, jota sovellan käytäntöön.

Ammattiurheilutaustani ansioista minulla on urheilu-uralta kertynyttä pääomaa ja osaamista, jota haluan jakaa. Tiedän, mitä urheilijana oleminen ja kehittyminen vaatii. Olen myös kohdannut urani aikana useita vakavia vammoja, joista kuntoutuminen on vaatinut määrätietoista ja pitkäjänteistä työtä.

Fysiovalmentajana olen määrätietoinen, kannustava ja tarvittaessa myös vaativa. Haluan ohjata asiakasta liikkumaan tehokkaasti, mutta turvallisesti. Oli kyseessä hyvinvoinnin tai suorituskyvyn lisääminen, kuntoutuminen vammasta tai turvallinen liikunnan aloittaminen, olen Sinua varten!

Varaa aika Oskarille tai tutustu muuhun henkilökuntaamme täällä. Valmennuksista tai fysioterapiasta voit tiedustella lisää myös sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com.