Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja fysioterapeutti Mikko Laitinen - Suomen Fysiovalmentajat

Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja fysioterapeutti Mikko Laitinen

Moi, olen vastavalmistunut fysioterapeutti täynnä intoa ja virtaa. Intohimonani on auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän itselleen asettamiaan tavoitteita parhaan osaamiseni mukaan. Oli kyse sitten suorituskyvyn parantamisesta, kivun hoitamisesta tai vaan tehokkaammasta treenaamisesta, saat siihen avuksi parhaan mahdollisen tukeni!

Omiin harrastuksiini on kuulunut pitkään kamppailulajit, mutta nykyisin harjoittelu koostuu vahvasti kehonpainolla harjoittelusta, tarkemmin street workoutista. Tuttavammin termein, viihdyn paljon käsieni varassa ja tangossa roikkuen.

Kilpaurheilijana minullekin on sattunut lukuisia loukkaantumisia, muutama hieman vakavampikin. Mielestäni fysioterapia on hoitomuoto, jonka avulla loukkaantumisista toipuminen on mieluisaa ja sillä voidaan nopeuttaa niistä toipumista, onhan sen toimivuudesta tieteellistä näyttöäkin. 

Oma osaamiseni painottuukin vahvasti kehonpainolla harjoitteluun, mutta minun kanssani pääset yhdistämään myös perinteistä kuntosaliharjoittelua ja kehonpainoharjoittelua. 

Oli vaivasi mikä hyvänsä, olen aina valmis auttamaan! Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä mikä on paras ratkaisu juuri sinulle.

 

Varaa aika Mikolle tai tutustu muuhun henkilökuntaamme täällä. Valmennuksista voit tiedustella lisää myös sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com.

 

Voit ottaa yhteyttä meihin myös alla olevan yhteystietolomakkeen kautta

Lähettäjän nimi (*)

Lähettäjän sähköposti (*)

Viestin aihe

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).