Henkilökunta esittelyssä: Fysioterapeutti ja Personal Trainer Kia Pakarinen - Suomen Fysiovalmentajat

Henkilökunta esittelyssä: Fysioterapeutti ja Personal Trainer Kia Pakarinen

Fysioterapeutti ja personal trainer Kia tässä terve!

Fysioterapiaa Kouvolasta Espooseen

Kotoisin olen karun kuuluisasta Kouvolasta, mutta Helsinkiin vei tieni toukokuussa 2019. Fysioterapeutiksi valmistuin juhannuksena 2018 Savonlinnasta. Olen ehtinyt toimia fysioterapeuttina ympäri Suomea niin kuntosalilla, sairaalassa vuodeosastolla sekä ammatinharjoittajana fysioterapiaklinikalla. Lokakuussa 2019 liityin mukaan Fysiovalmentajien tiimiin. Asiakaskuntani on koostunut pääasiassa fyysisesti aktiivisista tuki- ja liikuntaelinoireisista työikäisistä sekä urheilijoista, mutta kaikki ovat tervetulleita tapaamiseen!

Opintoja insinööriydestä liikuntatieteisiin

Ennen fysioterapiaopintojani opiskelin Jyväskylän ammattikorkeakoulussa hyvinvointiteknologiaa, jonka aikana totesin haluavani hoitaa aitoja ihmisiä koneiden ja laitteiden sijaan. Oppiakseni ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta, opiskelin tällöin avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen perusopinnot. Opinnot vahvistivat haluani ymmärtää ihmiskehon toimintaa liikkeessä, ja päästessäni fysioterapiaopintojen pariin, jatkoin opintojani liikuntalääketieteen aineopintoihin asti.

Olen tuleva urheilufysioterapeutti (sert.)

Haluni ymmärtää ihmiskehon toimintaa ajaa omaa osaamistani ja työni kehittämistäni eteenpäin. Kouluttaudun tällä hetkellä Lahden avoimessa ammattikorkeakoulun ja Suomen Urheilufysioterapeutit ry:n yhteistyökoulutuksessa urheilufysioterapian erikoisosaajaksi, jonka päätteeksi kouluttautunut saa hyväksyntäkriteerit täytettyään nimikesuojatun sertifioidun urheilufysioterapeutin nimikkeen.  Tällöin voin tarjota parasta ja tehokkainta fysioterapiaa myös vaativimmillekin asiakkailleni. Lisäksi käymäni faskiakäsittelykoulutuksen ansiosta voidaan liikeharjoittelun tukena esimerkiksi lievittää kipua sekä edistää kudosten liikkuvuutta.

Sulkapallovalmentaja ja paljon muuta

Rakkaimpana liikuntalajina minulla on ollut sulkapallo. Lajin pitkäaikaisen harrastamisen ja kilpailemisen ohella olen myös kouluttautunut sulkapallon maailmanliiton Badminton World Federationin II-tason valmentajaksi, ja toimin sivutoimisesti sulkapallovalmentajana. Olen myös harrastanut monipuolisesti muita liikuntalajeja, mm. tanssia, kamppailulajeja ja ilmajoogaa. Liikunnan tasapainoksi vapaa-ajallani soitan myös pianoa, valokuvaan ja innokkaana matkailijana opiskelen kieliä.

Fysiotsemppari ja fysiovalmentaja juuri sinua varten

Fysioterapeuttina haluan toimia asiakkaani tsempparina ja ”koutsina”, joka antaa mahdollisuuden asiakkaan kehittymisen ja parhaaseen pääsemisen. Olen kiinnostunut asiakkaastani ja asiakkaani tilanteesta kokonaisuutena: kokonaiskuormituksesta, palautumisesta ja monipuolisesta harjoittelusta. Alkukartoituksessa käydään läpi yksilöllinen tilanteesi ja lähtökohtasi, jonka jälkeen valitaan sinulle sopivin tapa edetä kohti tavoitettasi.

Oli tavoitteesi sitten painonhallinta, voimaominaisuuksien kehittäminen, liiketekniikan oppiminen tai kivuton arki – päästään sinun tavoitteisiisi yhdessä!

Varaa aika Kialle tai tutustu muuhun henkilökuntaamme täällä. Valmennuksista tai fysioterapiasta voit tiedustella lisää myös sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com.

One thought on “Henkilökunta esittelyssä: Fysioterapeutti ja Personal Trainer Kia Pakarinen

Comments are closed.