Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja Fysioterapeutti Veli-Pekka Mäkinen - Suomen Fysiovalmentajat

Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja Fysioterapeutti Veli-Pekka Mäkinen

Veli-Pekka Mäkinen

Fysioterapeutti (AMK)

Koulutettu hieroja

Personal Trainer

 

Erikoisosaaminen:

- Voimaharjoittelu, kehon muokkaus, kiinteytys
- Leikkauksen jälkeinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja niiden ennaltaehkäiseminen.
- Urheilijoiden ja kuntoilijoiden fysiikkavalmennus
- Tehnyt yhteistyötä salibandy-, jalkapallo- ja ringetteseurojen fysiikkavalmennuksessa

 

Moro!

Olen fysioterapeutti ja personal trainer Veli-Pekka Mäkinen.

Olen syntynyt Pirkanmaan sydämessä eli Vammalassa vuonna 1984. Espooseen muutin vuonna 2009 opiskelemaan fysioterapiaa ja sillä tiellä olen edelleenkin.

Fysioterapeutin perusopintojen lisäksi olen käynyt useita alaan liittyviä erikoistumisopintoja.

Olen erikoistunut voimaharjoitteluun sekä urheilijoiden ja kuntoilijoiden suorituskyvyn kehittämiseen.  Fysioterapian puolelta olen perehtynyt mm. Maitland-konseptiin sekä faskiamanipulaatioon. Terapeuttisen harjoittelun taitoja olen kehittänyt Kinetic Control -konseptin mukaisesti. Ansioluettelostani lyötyy myös muita tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä liikunta-alaan liittyviä opintoja. Ennen fysioterapiaopintoja valmistuin koulutetuksi hierojaksi.

Tällä alalla jatkuva kouluttautuminen takaa sen, että asiakas saa parasta mahdollista hoitoa. Kehitys loppuu tyytyväisyyteen.

Työkokemusta on matkan varrella kertynyt tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidosta sekä leikkauksen jälkeisestä fysioterapiasta. Tämän lisäksi olen tsempannut useita kiinteytyjiä sekä ollut mukana parantamassa kuntoilijoiden suorituskykyä. 

Salibandy on kuulunut harrastuksiini jo vuodesta 1997.

Aikaisemmin pelasin lajia puolitosissani. Nykyisin pelaaminen ei ole niinkään kilpailua, vaan omasta kunnosta huolehtimista. Kuntosaliharjoittelu on tullut myöhemmin kuvioihin ja se on nykyään toinen mielenkiinnon kohde vapaa-ajallani.

Suomen Fysiovalmentajilla työnkuvaani kuuluvat fysiovalmennus sekä fysioterapia.

Valmennusfilosofiani ydin on muodostunut liikuntatieteellisen tiedon varaan. Tavoitteenani on tarjota tuoreimpaan tutkimustietoon pohjautuvaa osaamista juuri Sinua varten. Voin hyvillä mielin todeta, että vahvuuksiini kuuluu teoreettisen tiedon soveltaminen käytönnön tekemiseen. Kuntoutuminen tai harjoittelu minun kanssani on tehokasta sekä turvallista!

Haluan tarjota sinulle laadukasta sekä tavoitteellista valmennusta, erikoistuneen fysioterapeutin ammattitaidolla. Sinun pitkäjänteinen kehittäminen kohti omaa henkilökohtaista huippukuntoasi on lähellä sydäntäni. Mitä vielä odotat, rakennetaan se yhdessä!

Varaa aika Veli-Pekalle tai tutustu muuhun henkilökuntaamme täällä. Valmennuksista voit tiedustella lisää myös sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com.