Personal Trainer Espoo - Suomen Fysiovalmentajat

Fysiovalmennus (personal training)

Fysiovalmennus

Tahtoisitko päästä taas rakkaan harrastuksesi pariin? Jaksaa paremmin töissä? Kuntouttaa pitkään vaivanneen selän? Pudottaa painoa? Tai vain nauttia liikunnasta? 

Fysiovalmennus soveltuu jokaiselle, joka haluaa omaksua terveellisiä elämäntapoja, saavuttaa liikunnallisia tavoitteitaan tai parantaa suorituskykyään. Tarjoamme valmennusta, minkä pohja on rakennettu liikuntatieteellisen tutkimustiedon varaan. Meillä valmentajina voivat toimia ainoastaan liikunta-alan peruskoulutuksen suorittaneita osaajia. Lupaamme, että Suomen Fysiovalmentajilla pääset harjoittelemaan turvallisesti, mutta kuitenkin tavoitteellisesti!

Fysiovalmennus on henkilökohtaista valmennusta, jonka toteuttaa henkilökohtaiseen valmennukseen erikoistunut fysioterapeutti ja personal trainer. Valmennuspaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Fysiovalmennuksen avulla saavutat asettamasi tavoitteet tehokkaasti ja turvallisesti. Valitse itsellesi sopivin valmennusteema: Eroon kivuista, Leikkauksen jälkeen, Hyvä Olo, Painonpudotus, Lihasmassa, Tekniikkakoulu. Meillä on saatavilla myös pienryhmävalmennuksia. Pienryhmistä voit lukea lisää täältä. Fysiovalmennus on personal trainer- palvelukonseptin tulevaisuus!

Suosittelemme fysiovalmennusta erityisesti:

 • Urheilijoille, kuntoilijoille ja aktiiviliikkujille suorituskyvyn tehostamiseen
 • Leikkauksen tai vamman jälkeiseen liikunnan aloittamiseen
 • Turvalliseen painonpudotukseen
 • Tehokkaan ja turvallisen kuntosaliharjoittelun aloittamiseen
 • Lihasmassan kasvattamiseen
 • Tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville

Valitse näistä sopivin (klikkaamalla lisätietoja valmennuksesta):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmennuksen kulku:

1) Alkukartoituspalaveri: Asiakkaan tavoitteiden määrittely sekä valmennusta edeltävien tietojen kartoittaminen.

2) Tavoitteiden mukaiset testit ja mittaukset: Testit valitaan tavoitteiden sekä taustatietojen pohjalta. Valmennettavan lähtötasoa voidaan testata lihaskuntotestien avulla sekä mahdolliset lihaskireydet ja -heikkoudet pyritään tunnistamaan lihastasapainokartoituksessa. Lihastasapainokartoitus on tehokas keino vähentää loukkaantumisherkkyyttä sekä samalla se tehostaa harjoittelua.  Lihasten voimaa sekä niiden mahdollisia puolieroja mittaamme MicroFET 2 digitaalisella dynamometrillä. Kehonkoostumuksen muutoksia pystymme seuraamaan Tanita kehonkoostumus -mittarilla. Kehonkoostumus -mittarin avulla voimme rakentaa sinulle yksilöllisen sekä harjoittelua tukevan ruokavalio-ohjelman.

3) Yhteiset tapaamiset valmentajan kanssa sekä harjoittelu: Alkukartoitusten sekä testaamisen jälkeen luomme Sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman sekä jatkosuunnitelman. Harjoitusohjelmaa muokataan tarpeen mukaan ja valmennuksen kehitystä seurataan säännöllisten valmennustapaamisten avulla.

Valmennuspaketin kesto ja sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Paketti koostetaan henkilökohtaisista tapaamisista oman fysiovalmentajan kanssa sekä tarvittaessa sovitusta määrästä fysioterapiaa tai hierontaa. Halutessasi voit täydentää valmennusta Firstbeat -hyvinvointianalyysimittauksella. Fysiovalmennuksen vähimmäiskesto on 3kk. Tutustu henkilökuntaamme.

Kiinnostuitko fysiovalmennuksesta?

Kiinnostuitko valmennuspalveluistamme? Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!

Voit varata nettiajanvarauksestamme ajan ilmaiseen konsultaatioon tai tiedustella lisätietoja sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com sekä suoraan yhteydenottolomakkeemme kautta. Esittelemme palveluitamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Yhteydenotto tai tapaamiseen tuleminen eivät sido sinua mihinkään.

Täältä voit tutustua hinnastoomme

Yhteydenottolomake

  Lähettäjän nimi (*)

  Lähettäjän sähköposti (*)

  Viestin aihe

  Viesti

  Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

  Pakolliset tiedot on merkitty (*).