Firstbeat hyvinvointianalyysimittaus - Suomen Fysivalmentajat

Firstbeat – hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on  sydämen sykevälimittaukseen perustuva mittari. Se kertoo, miten kehosi palautuu päivän kuormituksesta, miten halliset stressiä sekä miten sinun tulisi liikkua, jotta pysyt virkeänä ja toimintakykyisenä töissä sekä vapaalla.

Tieteellisesti kehitetty mittari kertoo kehon voimavaroista sekä tuo esille asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. Firstbeat on käytössä sadoilla huippu-urheiluseuroilla, tuhansissa yrityksissä sekä lukemattomilla yksityiskuluttajilla.

Hyvinvointianalyysi tuottaa laadukasta tietoa henkilöstösi hyvinvoinnista ja tarjoaa jokaiselle työntekijällä keinot hyvinvointinsa rakentamiseen. Firsbeat auttaa harjoittelun ja palautumisen optimoinnissa ja vie sinut tai joukkueesi parempiin suorituksiin. Terveysliikkuja puolestaan saa hyvinvointianalyysin avulla tietoa siitä, että oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiviisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Asiakkaidemme palautteita Firstbeat – hyvinvointimittauksesta:

”Firstbeat-hyvinvointimittaus oli helppo tapa saada  paljon tietoa oman arjen kuormittavuudesta ja palautumisesta.” –Jarkko-

”Firstbeat-mittaus oli helppo toteuttaa ja siitä sai todella mielenkiintoista ja yllättävääkin dataa omaan hyvinvointiin liittyen.” –Piia-

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät ja löydä tasapaino tekemisen ja levon välillä. Hallitse stressiä, palaudu tehokkaammin ja liiku oikein.

Hinnaston näet täältä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy ryhmätarjous:

 

Lähettäjän nimi (*)

Lähettäjän sähköposti (*)

Viestin aihe

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).