Personal Training- ja fysioterapiapalvelut - Suomen Fysiovalmentajat

Palvelut

Tahtoisitko päästä taas rakkaan harrastuksesi pariin? Jaksaa paremmin töissä? Kuntouttaa pitkään vaivanneen selän? Pudottaa painoa? Tai vain nauttia liikunnasta? 

Suomen Fysiovalmentajat Oy on fysiovalmennukseen ja fysioterapiaan erikoistunut yritys.

Kauttamme saat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia valmennus- ja terveyspalveluita, kuten Personal Training -palveluita, fysioterapiaa, ryhmävalmennusta, testauspalveluita sekä hierontaa. Kaikki Sinua varten!

Suomen Fysiovalmentajien valmennustiimi on rakennettu liikunta-alan rautaisista ammattilaisista. Kaikki valmentajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia fysioterapeutteja sekä personal trainereita. Haluamme auttaa Sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet tehokkaasti ja turvallisesti. Jokainen unelma on tavoittelemisen arvoinen, oli kyseessä sitten polvileikkauksesta kuntoutuminen, muutaman kilon kiinteytyminen tai vaikka maratonin juokseminen! Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Hinnastoomme pääset täältä.

Toimintamme keskittyy Uudenmaan alueelle, mutta tulemme tarvittaessa myös muualle. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, EBK Honka Areenalla, Kylävainiontie 20.

 

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit varata nettiajanvarauksestamme ajan ilmaiseen asiakastapaamiseen tai tiedustella lisätietoja sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com sekä suoraan yhteydenottolomakkeemme kautta. Esittelemme palveluitamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Yhteydenotto tai tapaamiseen tuleminen eivät sido sinua mihinkään.

 

  Lähettäjän nimi (*)

  Lähettäjän sähköposti (*)

  Viestin aihe

  Viesti

  Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

  Pakolliset tiedot on merkitty (*).