Yhteystiedot - Suomen Fysiovalmentajat

Yhteystiedot

Suomen Fysiovalmentajat Oy

EBK - Honka Areena 2.kerros
Kylävainiontie 20, 02760 Espoo

Ota yhteyttä:

info@fysiovalmentajat.com
Puh. +35845 664 4014

Saapumisohjeet

Suomen Fysiovalmentajien toimipiste sijaitsee EBK - Honka Areenalla, Espoon Tuomarilassa. Tuomarilaan on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Espoon Keskuksesta pääset suoraan bussilla 224 EBK-Honka Areenan eteen (Kylävainiontie 11).
Bussi 224 liikennöi Leppävaaran asema-Tuomarila asemaväliä.
Helsingin päärautatieasemalta Espoon ja Kirkkonummen suuntaan kulkevat U-, E-, S- ja L -junat pysähtyvät Tuomarilan asemalla.
Bussi 213 liikennöi Meilahti - Kauklahti väliä ja pysähtyy Tuomarilan asemalla. Tuomarilan asemalta on kävelymatka (~600m) EBK - Honka Areenalle.

EBK - Honka Areena tarjoaa ilmaisen pysäköintialueen areenan pihalla. Lisää pysäköintitilaa löydät tarvittaessa myös Keski-Espoon urheilupuiston 4h pysäköintialueelta, joka sijaitsee EBK - Honka Areenan vieressä.

Suomen Fysiovalmentajien sisäänkäynti sijaitsee EBK-Honka Areenan julkisivun vasemmalla puolella (keltaisen seinämän alapuolella). Oven vieressä on EBK:n tarralla varustettu ovikello. Soita ovikelloa, niin henkilökuntamme noutaa sinut. Fysiovalmentajien tilat sijaitsevat areenan toisessa kerroksessa.

Huomioithan, että meillä ei ole erillistä vastaanottotoimistoa. Olemme paikalla sopimuksen mukaan. Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostite tai varata suoraan ajan nettiajanvarauksestamme.

Tervetuloa!

Yhteydenottolomake

  Lähettäjän nimi (*)

  Lähettäjän sähköposti (*)

  Viestin aihe

  Viesti

  Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

  Pakolliset tiedot on merkitty (*).