Hieronta & Urheiluhieronta - Suomen Fysiovalmentajat

Hieronta

Klassinen hieronta

Kaipaatko hengähdystaukoa? Tule rentouttavaan hierontaan!

Hieronta on erinomainen apu stressin lievitykseen ja kivun hoitoon. Klassisen hieronnan tavoitteena on rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Hieronta poistaa myös kuona-aineita ja vähentää turvotusta.

Erityisesti suosittelemme hierontaa, mikäli

- Kärsit stressistä tai unettomuudesta
- Kärsit niska-hartia -alueen kivuista tai jännityspäänsärystä
- Teet päätetyötä
- Haluat hemmotella itseäsi
- Kuntoilet tai urheilet paljon

Hieronta sopii jokaiselle terveelle henkilölle, iästä riippumatta. Vakavien sairauksien jälkeen on suositeltavaa keskustella hieronnasta ensin oman lääkärin kanssa. Hierontaa on syytä välttää myös, jos olet kuumeinen tai muuten sairaana.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta tehokkaampien ja monipuolisempien otteiden takia.

Urheiluhieronnan mielletään usein sopivan vain urheilijoille. Urheiluhierontaan voi kuitenkin tulla myös aivan tavallinen kuntoilija! Urheiluhieronta on erinomainen lisä lihashuoltoon ja vammojen ennaltaehkäisyyn, lajista ja harjoitusmääristä riippumatta. Urheiluhieronta on klassista hierontaa tehokkaampaa, mutta hieronnan on kuitenkin aina tarkoitus olla miellyttävä kokemus.

Jokainen urheilulaji rasittaa lihaksia eri tavalla. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon lajin tuomat erityispiirteet ja keskitytään lajin kannalta oleellisiin lihaksiin sekä vaivoihin. Hieronta suunnitellaan urheilijan harjoitusohjelmaan sopivaksi.

Ajanvaraus

Voit varata joko 30 min, 45 min tai 60 min hieronnan. Otathan aikaa varatessasi huomioon hierottavan alueen laajuuden. 30 min aika soveltuu esimerkiksi yksittäisen alueen hierontaan, kun taas laajemman alueen tai erittäin kireiden lihasten käsittelyyn tarvitaan aina vähintään 45 min aikaa.

Tutustu hinnastoomme ja varaa hieronta kätevästi suoraan nettiajanvarauksestamme!
Hierontalahjakortit voit tilata sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com.