Yhteistreenit ja pienryhmävalmennukset - Suomen Fysiovalmentajat

Yhteistreenit ja pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset 2019

Maaliskuussa 2019 alkaa taas super suosittu  STARTTI -pienryhmävalmennusrymä. Voit ilmoittautua info@fysiovalmentajat.com tai sivun alta löytyvästä yhteydenottolomakkeen kautta (ilmoittatuminen on sitova).

Valmennus sisältää 7 kontaktikertaa sekä taustoja kartoittavan puhelinkeskustelun.  Aluksi testaamme ryhmäläisten lihaskuntoa sekä kehonkoostumusta, näiden pohjalta luomme tasoisesi harjoitusohjelman. Kontaktikerroilla on mahdollisuus oppia yleisimpien kuntosaliliikkeiden suoritustekniikat. Harjoittelu ei ole pelkästään tekniikan hiomista, vaan tämän lisäksi saatat joutua hikoilemaan runsaasti!

Valmennus suoritetaan EBK - Honka -areenan tiloissa. Valmennukseen otetaan 4 henkilöä - ole nopea!

4.3.2019 alkaa STARTTI -PIENRYHMÄVALMENNUS!

Startti - pienryhmävalmennus on tarkoitettu vasta-alkajilla tai niille, jotka haluaisivat aloittaa harjoittelun pitkän tauon jälkeen. Sinulla ei tarvise olla mitään liikuntataustaa tai tämän hetkistä liikuntaharrastusta. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi muutaman kilon painonpudotus tai vain liikunnasta nauttiminen. Ryhmän valmentajana toimii monelle jo tutuksi tullut Noora. Kontaktikerrat: ma 4.3, ma 11.3, to 21.3, ma 1.4, ma 8.4, ma 13.5 ja ma 3.6. Maanantaisin klo 18.-19:00 ja torstaisin klo 19:00-20:00.

Yhteenveto valmennuksien rakenteesta:

- 7 kontaktikertaa + puhelinkeskustelu 30 min

- Alku -ja lopputestit

- 3 eri harjoitusohjelmaa joko kotiin tai kuntosalille

- Etätuki valmentajan sekä muiden ryhmäläisten kanssa

- Tekniikkavideoita liikkeiden suoritustekniikasta

Hinta: 249 € / hlö

 

Tiesithän, että voit kerätä myös oman 2-6 henkilön ryhmän ja kysyä tarjouksen teidän pienryhmällenne! Tämä on edullisempi tapa palkata oma personal trainer!

Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä henkilökuntaamme (info@fysiovalmentajat.com tai yhteystietolomakkeen kautta).

Keskiviikkona 16.1.2019 jatkuu päivätreenit

10:00-10:55 Areenan 2. kerroksessa

(yht. 11 harjoituskertaa, viikolla 8 ei tunteja).

Näihin treeneihin voit ottaa lapsesi mukaan. Lapset ovat vanhemman vastuulla ja leikkivät / treenailevat mukana treenin ajan.

Päivätreenien tunnin päätarkoituksena on sinun kuntosi kohotus. Treenikertojen teemat vaihtelevat kerroittain. Teemoja ovat mm. keskivartalo, kuntosaliharjoittelu, kuntopiirityyppiset harjoitukset, kahvakuula, lapsen kanssa tehtävät harjoitteet. Tunnit eivät edellytä aikaisempaa liikuntataustaa tai ”rytmitajua”.

Päivätreenien ryhmän koko max 12 hlö/tunti, jotta ohjaajalla on aikaa keskittyä jokaiseen osallistujaan. Tunnit sisältävät aktivoivan alkulämmittelyn, työosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen sekä lapselle muutamia leluja. Päivätreenit järjestetään joka keskiviikkoa 11 kertaa, viikko 8 hiihtoloma.

Hinnasto

Pienryhmävalmennuksien hintahaarukka 20-60€ / henkilö / tapaaminen

Päivätreenit: Koko kurssi (11x) 65 € TAI kertamaksu 10 € (maksu paikan päällä)

Ilmoittautuminen

Voit ennakkoilmoittautua tunneille alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että tunneille otetaan kerralla max. 12 treenaajaa ja ennakkoilmoittautuminen on sitova.

 

Ilmoittautujan nimi (*)

Ilmoittautujan sähköposti (*)

Kurssin nimi ja päivämäärä (*)

Viesti

Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

Pakolliset tiedot on merkitty (*).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.