Lihasmassa - Suomen Fysiovalmentajat

Haaveiletko isommista lihaksista? Eikö harjoittelusi tuota haluttua tulosta? Puuttuuko punainen lanka saliharjoittelustasi?

Fysiovalmennus Lihasmassa on tehty juuri näiden tavoitteiden saavuttamiseen. Saat käyttösi tavoitteita tukevan ruokavalio-ohjelman, treeniohjeet sekä tapaamiset omavalmentajan kanssa. Ohjelmaa muokataan aina tarpeen mukaan sekä harjoittelutausta huomioiden. Valmentajamme ovat kokeneita fysioterapeutteja sekä personal trainereita, joten meillä olet osaavissa käsissä! Erityisesti liikkeen analysointi, sekä harjoitusjaksojen ohjelmointi ovat meidän vahvaa osaamisaluetta.

Valmennus aloitetaan taustatietojen kartoittamisella sekä suorituskykyä mittaavilla testeillä. Alkuhaastattelun sekä testien avulla saamme kattavan kuvan siitä, miten Sinun kanssa tulee startata! Ruokavalio-ohjelma luodaan Tanita -kehonkoostumusmittauksen avulla sekä laskemalla perusaineenvaihduntasi.  Ruokavaliot ovat selkeitä ja kaikki ruoka-aineet löytyvät kotimaisista ruokakaupoista.

Harjoitusohjelmien toteuttaminen alkaa välittömästi, kun olet oppinut perusliikkeiden suoritustekniikat. Meillä liikkeiden opettelu on yllättävänkin helppoa, onnistut varmasti! Liikkeet kuvataan tarvittaessa valmennettavan älylaitteeseen, joten liiketekniikat ovat helppo tarkistaa myös omalla ajallasi. Ohjelma voidaan halutessasi muokata niin, että sitä on helppo noudattaa jopa kotioloissa. Harjoitusohjelmat lähetetään sähköpostiisi ja tämän lisäksi saat jatkuvan etätuen valmentajasi kanssa. Valmentaja vastaa mielellään kysymyksiisi!

Olipa tavoitteenasi lihasmassan lisäys tai kiinteytys, niin Fysiovalmennus Lihasmassa tarjoaa kaiken tämän! Me opastamme sinua, kuinka laihtua pysyvästi tai kuinka saada lihakset näkyviin. Kohti pysyvää muutosta!

Pakettien hinta määräytyy valmennuksen keston sekä valmennustapaamisten lukumäärän mukaan. Tapaamiset suoritetaan EBK – Honkan Areenan kuntosalilla tai asiakkaan omissa tiloissa. Tapaamisten ulkopuolinen harjoittelu tapahtuu joko omalla salillasi tai EBK – Honka Areenan kuntosalilla. Eli saat tarvittaessa myös kuntosalijäsenyyden kuntosalillemme.

Nämä saat:

 • Harjoitusohjelmat sekä niiden muokkauksen tarpeen mukaan
 • Ruokavalio-ohjelmat sekä niiden muokkauksen tarpeen mukaan
 • Tapaamiset sekä treenit henkilökohtaisen valmentajan kanssa
 • Rajattoman etätuen
 • Fysioterapia ja hieronta alennettuun hintaan valmennuksen keston ajaksi
 • Lisäpalveluna mm. firsbeat -hyvinvointianalyysimittaus

Fysiovalmennuspaketeista saat lisätietoa täältä

Voit varata nettiajanvarauksestamme ajan ilmaiseen asiakastapaamiseen tai tiedustella lisätietoja sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com sekä suoraan yhteydenottolomakkeemme kautta. Esittelemme palveluitamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Yhteydenotto tai tapaamiseen tuleminen eivät sido sinua mihinkään.

Kiinnostuitko valmennuspalveluistamme? Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!

  Lähettäjän nimi (*)

  Lähettäjän sähköposti (*)

  Viestin aihe

  Viesti

  Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

  Pakolliset tiedot on merkitty (*).

  Avainsanat: kehonmuokkaus, lihaskasvu, laihdutus, kiinteytys