Tekniikkakoulu - Suomen Fysiovalmentajat

Haluatko olla kestävämpi, nopeampi, vahvempi tai kivuttomampi? Haluatko oppia uutta? Meneekö kyykky reisille? Tuntuvatko punnerrusliikkeet vain olkapäissä?

Jos vastasit kyllä, edes yhteen edellä mainituista, niin Fysiovalmennus Tekniikkakoulu on juuri Sinulle räätälöity valmennus! Olitpa sitten kuntoilija, urheilija tai vammasta toipuja, niin haluamme auttaa sinua löytämään rajasi.

Harjoittelun kuormittavuuden sekä palautumisen seurannalla on suuri rooli suorituskyvyn optimoinnissa. Tämän lisäksi omien heikkouksien tunnistaminen sekä laadukkaat tekniikat ovat ensiarvoisen tärkeätä kehittymisesti kannalta. Heikkouksia testaamme yksilöllisesti toiminnallisten sekä objektiivisten testien avulla. Kuormituksen sekä palautumisen suhdetta tarkkailemme nousujohteisella sekä suunnitelmallisella harjoitusohjelmalla. Kaiken tämän tuloksena luomme sinulle hedelmällisen maaperän, minkä tavoitteena on sinun kehittäminen kohti omaa huippukuntoasi!

Valmentajamme ovat kokeneita fysioterapeutteja sekä personal trainereita. Tämän lisäksi valmentajilla on vahvaa tietämystä liikuntafysiologista sekä valmennusopista. Saat käyttöösi napakan paketin liikuntalääketieteeseen nojaavaa osaamista fysioterapeuttisella tarkkuudella maustettuna. Kuinka pitkälle voit päästä? Tule selvittämään se meidän kanssa!

Pakettien hinta määräytyy valmennuksen keston sekä valmennustapaamisten lukumäärän mukaan. Tapaamiset suoritetaan EBK – Honkan Areenan kuntosalilla tai asiakkaan omissa tiloissa. Tapaamisten ulkopuolinen harjoittelu tapahtuu joko omalla salillasi tai EBK – Honka Areenan kuntosalilla. Eli saat tarvittaessa myös kuntosalijäsenyyden kuntosalillemme.

Tarjoamme Tekniikkakoulu -valmennusta myös joukkueille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous!

Nämä saat:

 • Tarkan analyysin omista vahvuuksista sekä heikkouksista.
 • Harjoitusohjelmat sekä niiden muokkaamisen tarpeen mukaan.
 • Tapaamiset sekä treenit henkilökohtaisen valmentajan kanssa.
 • Rajattoman etätuen.
 • Fysioterapian sekä hieronnan alennettuun hintaan valmennuksen keston ajaksi.
 • Tarvittaessa EBK – Honka -areenan kuntosalin käyttöoikeuden valmennuksen keston ajaksi.

Fysiovalmennus -paketeista lisätietoa täältä

Voit varata nettiajanvarauksestamme ajan ilmaiseen asiakastapaamiseen tai tiedustella lisätietoja sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com sekä suoraan yhteydenottolomakkeemme kautta. Esittelemme palveluitamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Yhteydenotto tai tapaamiseen tuleminen eivät sido sinua mihinkään.

Kiinnostuitko valmennuspalveluistamme? Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!

  Lähettäjän nimi (*)

  Lähettäjän sähköposti (*)

  Viestin aihe

  Viesti

  Haluamme varmistaa, ettei viestin lähettäjä ole tietokoneohjelma. Vastaa alla esitettyyn kysymykseen numerona. (*)

  Pakolliset tiedot on merkitty (*).

  Avainsanat: suorituskyky, optimointi, nopeus, voima, harjoitusohjelma, tekniikka