Haluatko Sinä olla sporttinen joulutonttu? - Suomen Fysiovalmentajat

Haluatko Sinä olla sporttinen joulutonttu?

Liikuntaa voidaan suorittaa monella tapaa sekä siihen voi sisältyä useita eri tavoitteita. Toinen liikkuu ylläpitääkseen terveyttä, joku toinen taas haluaa kohottaa kestävyyskuntoa. Painonpudotuskin voi olla toivelistalla. Kaikki nämä ovat tavoiteltavia asioita ja vielä erinomaisia sellaisia.

Yksi tärkeimmistä seikoista tavoitteiden toteutumisen näkökulmasta on suunnitelmallisuus. Alkuun luot mielikuvan siitä, mitä tavoittelet. Tämän jälkeen mietit, että kuinka nopeasti on mahdollista päästä tavoitteisiin. Tavoitteita suunniteltaessa olisi hyvä pohtia sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteita. Esimerkiksi ensimmäisen kahden kuukauden aikana tavoitteena voi olla kestävyyskunnon kohentaminen niin, että jaksan juosta kaksi kilometriä yhtäjaksoisesti. Pidemmän aikavälin tavoitteena siintää puolestaan ”Naisten kymppi”. Näitä voisi listata loputtomiin ja vielä useasta eri näkökulmasta.

Nyt on hyvä hetki kääntää ajatukset kohti joulua! Kulkuset, kulkuset…Jouluaattoon on vielä aikaa noin 2,5 kuukautta. (Laskin ihan itse). Tässä ajassa kerkeät saavuttamaan useita eri tavoitteita. Et välttämättä kreikkalaista veistosta muistuttavaa ulkomuotoa, mutta esimerkiksi nipistämään muutaman kilon, kasvattamaan hieman lihasmassaa tai nostamaan kestävyyskuntoa niin, että jouluostoksilla ei puuskuta, niin paljon kuin edellisenä vuonna.  Nämä voivat kuulostaa vähältä. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että pienistä paketeista täyttyy isompikin joulusäkki.  Täältä voit lukea siitä, kuinka nopeasti voimaharjoittelu aiheuttaa muutoksia kehon rakenteisiin ja toimintoihin.

Sitten itse asiaan (vihdoinkin)! Lähestyvän joulun kunniaksi ja teidän ihanien tavoitteidenne takia haluamme tarjota teille paketin: ”Haluatko sinä olla sporttinen joulutonttu?”. Aloita viimeistään NYT, kerää hedelmät jouluna!

Paketti sisältää:

HINTA: 149 € (norm. 197 €)

Varaathan aikasi täältä. Tarjous on voimassa 5.11.2017 asti.