Hyvinvoinnin Viikonloppu Inkoon saaristoon Barösundiin tammikuussa 2023 - Suomen Fysiovalmentajat

Hyvinvoinnin Viikonloppu Inkoon saaristoon Barösundiin tammikuussa 2023

Ensimmäinen Hyvinvoinnin Viikonloppu oli super ihana ja onnistunut. Uutta viikonloppua aloimme heti suunnittelemaan, koska sitä toivoi niin uudet kuin vanhat asiakkaamme eli saamanne pitää. 

Haluamme tutustuttaa teidät uuteen kohteeseen, tällä kertaa suuntaamme kauniiseen Inkoon saaristoon Barösundiin, ihanaan Villa Sofiaan 27.-29.1.2023 (https://www.villasofiabarosund.fi/). Koko viikonlopun  mukanasi on Eva Verden Reija ja Fysiovalmentajien Noora.

Hyvinvoinnin viikonloppuna rentoudut ja palaudut keskellä hektistä arkea.

Viikonlopun ihana ja meditatiivinen kasvojooga, lempeä ja monipuolinen liikunta, savusauna, lumikenkäkävely (toivotaan, että on luminen tammikuu) ja kehoa hellivä ruoka odottavat sinua upeassa ja ainutlaatuisessa Barösundin saaristossa. Ruoka on pääsääntöisesti lakto-ovo-kasvisruokaa ja Villa Sofiassa suositaan luomua. Villa Sofian Pentti kertoi, että joka aamu on luvassa uunituoretta leipää. Tästä viikonlopusta saat hyvän startin alkuvuoteen. Mahdollisuus  viikonlopun aikana myös Tanita -kehonkoostumusmittaukseen.

Hyvinvoinnin viikonlopun hinta on 389€/hlö jaetussa kahden tai kolmen hengen huoneessa. Osassa huoneista on jaettu wc ja kylpyhuone, osassa on omat. Hinta sisältää täysihoidon sekä ohjelmat. Et tarvitse mitään ennakko-osaamista – tule sellaisena kuin olet.

             

Viikonlopun ohjelma hieman vielä elää, mutta tässä suuntaa antavaa ohjelmistoa:

Perjantaina 27.1.2023

 • 18.00 Tervetuloa (saapuminen Barösundiin Inkoon saaristoon klo 18.00 eteenpäin. Jos saavut vasta klo 19 jälkeen, ilmoitathan tästä meille aikaisemmin). Lossi kulkee 20 minuutin välein saaristoon.
 • 19.00 Tutustumista miljööseen
 • 19.30 Tuhti iltapala / iltaruoka
 • 20.30 alkaen sisäsauna
 • 21.30 Rentoutusharjoitus
 • Iltapala

Lauantaina 28.1

 • 8.00 Aamuvirkuille aamuherättely kasvoille Reijan johdolla
 • 8.30-10.00 Aamiainen
 • 10.15 Tutustuminen kasvojoogaan (45min)
 • 11.30 Lumikenkäkävely retki 45-60min (jos ei lunta, ulkotreeni / kävelylenkki).
 • 13.00 Lounas
 • 14.00 Pilates 60 min
 • 15.00 Välipala ja kahvit
 • 16.00 Luento aiheista: Ravitseva ruoka ja liikuntasuositukset
 • 18.00 Illallinen
 • 19.15 alkaen savusauna
 • 21.30 Rentouttava kasvohieronta ja pieni meditaatiohetki liikuntasalissa.
 • Iltapala

Sunnuntaina 29.1

 • 8.00 Aamuvirkuille kevyt aamukävely Nooran kanssa
 • 8.30-10.00 Aamiainen
 • 10.15 Kiinteyttävä ja kohottava kasvojooga (45min)
 • 11.15 Ulkotreeni (30min).
 • 11.45 Liikkuvuus- ja tasapaino -treeni (30min)
 • 13.00 Lounas ja loppujutusteluiden myötä lähdetään palautuneena takaisin kotiin.

Muistathan, että viikonlopun harjoitteisiin osallistuminen on vapaaehtoista. Voit osallistua vain niihin juttuihin, mitkä tuntuvat itsestä hyviltä. Kaikissa harjoitteissa annamme vaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy varmasti mielekästä tekemistä. Viikonloppuna ei tarvitse murehtia ruuan laitosta, siivouksesta tai siitä tunteesta, ettet ehdi huolehtia omasta hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi.

Syyskuun 2022 asiakkaiden palautteita Hyvinvoinnin Viikonlopusta:

 

”Rentoutunut ja levollinen olotila.”

”Noora ja Reija olivat 100% läsnä. Ohjelma oli korkeatasoinen ja ammattimainen, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikkien erityistoiveet huomioitiin. Yllätysniskahieronta oli huippu! Ihania ja osaavia ammattilaisia!”

”Rento ja välittävä ilmapiiri! Mukava porukka.”

”Liikuntaohjelmassa hienosti otettu huomioon rajoitteellisetkin liikkujat. Kasvojoogan / hieronnan jälkeen iho suorastaan hehkui hyvinvointia.”

 

Paikkoja on rajoitetusta max 12hlö Hyvinvoinnin Viikonlopulle. Kannattaa heti siis ilmoittautua. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.12.2022.

Ilmoittautumiset joko Nooralle (info@fysiovalmentajat.com) tai Reijalle (iho@evaverde.fi). Lisätietoja voit myös meiltä kysellä spostilla tai esim. somessa. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Saat laskun sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

Tule, koe ja nauti.

Terkuin,

Noora ja Reija

Noora on fysioterapeutti ja personal trainer sekä toinen perustaja Suomen Fysiovalmentajissa ( https://fysiovalmentajat.com ). Noora ottaa aina liikunnassa ja hyvinvoinnissa huomioon asiakkaan yksilölliset lähtökohdat ja tavoitteet sekä huomio jokaisen ihmisen kokonaisuutena.

Reija on onlinehoitola Eva Verden ( https://evaverde.fi ) perustaja, sertifioitu kasvojoogaopettaja, kokonaisvaltaisen ihonhoidon ammattilainen, SKY-kosmetologi ja Estenomi YAMK-opiskelija. Reijan hyvinvointi- ja ihonhoitofilosofia on pintaa syvemmällä pohjautuen mielen ja kehon yhteyteen, korostaen mikrobiomin ja hermoston merkitystä hyvinvoinnissa ja vaalien luonnollisia arvoja.

 

Alla kurssiehdot:

1.1 MAKSUSUORITUKSET JA SOPIMUKSEN SYNTY

Sopimus syntyy, kun järjestäjä on vastaanottanut asiakkaan ilmoittautumisen sähköpostilla. Asiakas sitoutuu ilmoittautumisellaan maksamaan kurssimaksun alla mainituin peruutusehdoin. Kurssimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli kurssin alkuun on alle 14 vrk, kurssimaksu tulee suorittaa ennen kurssin alkua. Osallistumisoikeus kurssille muodostuu vasta, kun koko kurssimaksu on suoritettu.

1.2 PERUUTUSEHDOT

Mikäli asiakas peruu kurssin:
– viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin kokonaishinnasta tai vähintään 50 euroa toimistokuluina.
– myöhemmin kuin 30 vrk ennen kurssia, laskutetaan 100 % kurssin kokonaishinnasta.

Peruutuspäiväksi luetaan se päivä, jolloin järjestäjä on vastaanottanut kirjallisen tiedon peruutuksesta asiakkaalta.

1.3 KURSSIN SISÄLTÖ JA HINTA

Ohjelmien sisällöt ja hinnat ovat nähtävillä tämän tekstin ylhäällä.

1.4 VAKUUTUKSET JA JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Hinnat eivät sisällä peruutusturvaa, matkavakuutusta tai henkilövakuutusta missään sen muodoissa. Järjestäjä ei ole vahingonkorvausvastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta tilanteesta, lakkotilanteista, luonnonkatastrofeista, terrorismista tai muista vastaavista tilanteista. Järjestäjä ei myöskään vastaa asiakkaille ja heidän omaisuudelleen mahdollisesti sattuvista vahingoista.

1.5 KURSSIN TOTEUTUMINEN

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia 30 vuorokautta ennen kurssin alkua.

1.6 YLEISTÄ

Varaamme oikeuden muuttaa kurssitietoja ja -hintoja sekä pidätämme oikeuden muuttaa kurssiohjelmaa.