Hyvinvoinnin viikonloppu Pyhtäällä 16.-18.9.2022 - Suomen Fysiovalmentajat

Hyvinvoinnin viikonloppu Pyhtäällä 16.-18.9.2022

Voimaannu ja hengähdä hetkeksi yhdessä Nooran (@fysiovalmentajat) ja Reijan (@evaverde_naturalbeauty) kanssa Stockforsin Ruukkikylässä Pyhtäällä 16.-18.9.2022. Hyvinvoinnin viikonloppuna rentoudut ja palaudut keskellä hektistä arkea.

Viikonlopun ihana ja meditatiivinen kasvojooga, lempeä, monipuolinen liikunta, sauna, palju, jokipulahdukset ja kehoa hellivä ruoka odottavat sinua upeassa ja ainutlaatuisessa ruukkimiljöössä. Voit tutustua Stockfors Ruukkikylään täältä.

Hyvinvoinnin viikonlopun hinta on 299€/hlö jaetussa kahden tai kolmen hengen huoneessa (saatavilla lisämaksusta yhden hengen huoneita). Hinta sisältää täysihoidon sekä ohjelmat. Et tarvitse mitään ennakko-osaamista – tule sellaisena kuin olet.

Viikonlopun ohjelma hieman vielä elää, mutta tässä suuntaa antavaa ohjelmistoa:
  • Perjantaina saapuminen Pyhtäälle klo 18 alkaen. Perjantaina ohjelmassa miljööseen tutustumista, illallinen sekä saunomista, paljuttelua tunnelmasta nauttien.
  • Lauantain voit aloittaa kevyellä aamuisella ohjatulla kävelyllä tai saapua vasta aamupalalle. Päivän muu ohjelma sisältää mm. kokonaisvaltaisia kasvojoogatunteja, meditaatiohetken, reisi, vatsa, pakara – treeniä kehonpainolla, saunomista, ihonhoitorituaaleja ja paljuttelua sekä tietenkin maittavan lounaan ja päivällisen. Välipala ja iltapala kuuluu toki myös pakettiin.
  • Sunnuntaina aamupalan jälkeen vähintäänkin pilatesta sekä uusia kasvojoogaharjoitteita. Lounaan jälkeen pakataan tavarat ja loppujutusteluiden myötä lähdetään palautuneena takaisin kotiin.

Muistathan, että viikonlopun harjoitteisiin osallistuminen on vapaaehtoista. Voit osallistua vain niihin juttuihin, mitkä tuntuvat itsestä hyviltä. Kaikissa harjoitteissa annamme vaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy varmasti mielekästä tekemistä.

Ilmoittautumiset joko Nooralle (info@fysiovalmentajat.com) tai Reijalle (iho@evaverde.fi). Lisätietoja voit myös meiltä kysellä spostilla tai esim. somessa. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Saat laskun sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

Tule, koe ja nauti.

Noora on fysioterapeutti ja personal trainer sekä toinen perustaja Suomen Fysiovalmentajissa ( https://fysiovalmentajat.com ). Noora ottaa aina liikunnassa ja hyvinvoinnissa huomioon asiakkaan yksilölliset lähtökohdat ja tavoitteet sekä huomio jokaisen ihmisen kokonaisuutena.

Reija on onlinehoitola Eva Verden ( https://evaverde.fi ) perustaja, sertifioitu kasvojoogaopettaja, kokonaisvaltaisen ihonhoidon ammattilainen, SKY-kosmetologi ja Estenomi YAMK-opiskelija. Reijan hyvinvointi- ja ihonhoitofilosofia on pintaa syvemmällä pohjautuen mielen ja kehon yhteyteen, korostaen mikrobiomin ja hermoston merkitystä hyvinvoinnissa ja vaalien luonnollisia arvoja.

Alla kurssiehdot:

1.1 MAKSUSUORITUKSET JA SOPIMUKSEN SYNTY

Sopimus syntyy, kun järjestäjä on vastaanottanut asiakkaan ilmoittautumisen sähköpostilla. Asiakas sitoutuu ilmoittautumisellaan maksamaan kurssimaksun alla mainituin peruutusehdoin. Kurssimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli kurssin alkuun on alle 14 vrk, kurssimaksu tulee suorittaa ennen kurssin alkua. Osallistumisoikeus kurssille muodostuu vasta, kun koko kurssimaksu on suoritettu.

1.2 PERUUTUSEHDOT

Mikäli asiakas peruu kurssin:
– viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin kokonaishinnasta tai vähintään 50 euroa toimistokuluina.
– myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia, laskutetaan 100 % kurssin kokonaishinnasta.

Peruutuspäiväksi luetaan se päivä, jolloin järjestäjä on vastaanottanut kirjallisen tiedon peruutuksesta asiakkaalta.

1.3 KURSSIN SISÄLTÖ JA HINTA

Ohjelmien sisällöt ja hinnat ovat nähtävillä tämän tekstin ylhäällä.

1.4 VAKUUTUKSET JA JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Hinnat eivät sisällä peruutusturvaa, matkavakuutusta tai henkilövakuutusta missään sen muodoissa. Järjestäjä ei ole vahingonkorvausvastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta tilanteesta, lakkotilanteista, luonnonkatastrofeista, terrorismista tai muista vastaavista tilanteista. Järjestäjä ei myöskään vastaa asiakkaille ja heidän omaisuudelleen mahdollisesti sattuvista vahingoista.

1.5 KURSSIN TOTEUTUMINEN

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia 14 vuorokautta ennen kurssin alkua.

1.6 YLEISTÄ

Varaamme oikeuden muuttaa kurssitietoja ja -hintoja sekä pidätämme oikeuden muuttaa kurssiohjelmaa.