Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja Fysioterapeutti Noora Laakso - Suomen Fysiovalmentajat

Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja Fysioterapeutti Noora Laakso

Fysiovalmentajat Noora Laakso

Noora Laakso

Fysioterapeutti (AMK)

Liikuntaneuvoja (LPT)

Personal Trainer (FISAF)

 

Hei! Olen fysioterapeutti ja personal trainer Noora Laakso.

Olen alunperin lähtöisin Pirkanmaalta, mutta työkuviot toivat minut Espooseen vuonna 2012. Fysioterapeutin töitä olen tehnyt pääsääntöisesti  julkisella puolella, mutta ryhmäliikuntatyössä olen toiminut yksityisellä sektorilla. Suomen Fysiovalmentajien tiimiin siirryin loppuvuodesta 2015, enkä ole päivääkään katunut päätöstäni!

Jo pienenä tyttönä tiesin, että tulevaisuuden ammattini on liikunta-alalla.

Yläasteen jälkeen pääsin opiskelemaan liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistoon - se oli kun lottovoitto! Kolmen vuoden opiskelun jälkeen oli selvää, ettei tämä vielä riitä minulle; halusin tietää vielä enemmän sekä oppia lisää ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Siispä otin suunnaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun, jonne pääsin opiskelemaan fysioterapiaa.

Omiin liikuntaharrastuksiini ovat kuuluneet niin ringette, tanssi, erilaiset ryhmäliikuntatunnit ja kuntosaliharjoittelu kuin juokseminenkin.

Nämä harrastukset ovat yhä mukana arjessani. Nykyinen elämäntilanteeni painottuu kuitenkin suurimmaksi osaksi 1,5 vuotiaan lapsen kasvattamiseen sekä työelämän, perhe-elämän ja vapaa-ajan tasapainottamiseen. Onneksi työni ei tunnu minusta miltään "pakkopullatyöltä", vaan mukavalta ja piristävältä harrastukselta!

Fysioterapeuttina ja valmentajana tiedän, että kukaan ei koskaan voi tietää tai osata kaikkea.

Työ liikunta-alalla vaatii jatkuvaa lisäkouluttautumista, jotta pysyy ajan hermolla ja voi ylläpitää omaa ammattitaitoaan.

Olen käynyt useita lisäkoulutuksia sekä fysioterapeutin näkökulmasta että ryhmäliikunnan ja Personal Trainingin puolelta. Pyrin kouluttamaan itseäni jatkuvasti. Halu oppia lisää on suuri!

Fysiovalmentajana olen kannustava ja iloinen, mutta samalla Pikku Myyn tavoin hieman ärhäkkä valmentaja! Työelämässä vaadin itseltäni paljon, joten odotan samaa myös valmennettavilta. Otan kuitenkin aina huomioon asiakkaan yksilölliset lähtökohdat ja tavoitteet liikunnan suhteen. Haluan huomioida jokaisen ihmisen kokonaisuutena, enkä vain yhtä pientä osaa.

Varaa aika Nooralle tai tutustu muuhun henkilökuntaamme täällä. Valmennuksista voit tiedustella lisää myös sähköpostitse info@fysiovalmentajat.com.

One thought on “Henkilökunta esittelyssä: Personal Trainer ja Fysioterapeutti Noora Laakso

Comments are closed.