Hyvinvoinnin Viikonloppu 24.-16.11.2023 Barösund Inkoo - Suomen Fysiovalmentajat

Hyvinvoinnin Viikonloppu 24.-16.11.2023 Barösund Inkoo

Seuraavan Hyvinvoinnin Viikonlopun järjestämme ihanassa Inkoon saaristossa Barösundissa. Majoitus tapahtuu Villa Sofiassa. Voit tutustua Villa Sofiaan tästä. Täällä olimme tammikuussa ja saimme erinomaista palautetta niin majoituksesta, ruuasta, ohjelmasta ja miljööstä. Kokonaiskouluarvosanaksi saimme tammikuussa koko viikonlopulle 9,65. Huom! Keväällä 2024 emme tule järjestämään Hyvinvoinnin viikonloppua! 

 

Hyvinvoinnin viikonloppuna rentoudut ja palaudut keskellä hektistä arkea.

Viikonlopun ihana ja meditatiivinen kasvojooga, lempeä ja monipuolinen liikunta, savusauna, ja kehoa hellivä ruoka odottavat sinua upeassa ja ainutlaatuisessa Barösundin saaristossa. Ruoka on pääsääntöisesti lakto-ovo-kasvisruokaa ja Villa Sofiassa suositaan luomua. Villa Sofian Pentti kertoi, että joka aamu on luvassa uunituoretta leipää. Tästä viikonlopusta saat mukavasti energiaa tulevaan talveen.

Hyvinvoinnin viikonlopun hinta on 430€/hlö jaetussa kahden tai kolmen hengen huoneessa. Osassa huoneista on jaettu wc ja kylpyhuone, osassa on omat. Hinta sisältää täysihoidon sekä ohjelmat. 

Et tarvitse mitään ennakko-osaamista – tule sellaisena kuin olet.

         

Viikonlopun ohjelma hieman vielä elää, mutta tässä suuntaa antavaa ohjelmistoa:

Perjantaina 24.11.2023

 • 18.00 Saapuminen  Barösundiin Inkoon saaristoon klo 18.00 eteenpäin ja omatoiminen tutustuminen ympäristöön. Jos saavut vasta klo 19 jälkeen, ilmoitathan tästä meille aikaisemmin. Lossi kulkee 20 minuutin välein saaristoon.
 • 19.00 Tuhti iltapala / iltaruoka
 • 20.15  alkaen sisäsauna
 •  21.45 Iltaohjelmaalkaen

Lauantaina 25.11.

 • 8.00 Aamuvirkuille aamuherättely kasvoille Reijan johdolla
 • 8.30-10.00 Aamiainen
 • 10.15 Kasvojoogaan (45min)
 • 11.15  Ulkotreeni
 • 12.45 Lounas
 • 15.00 Fascia liikkuvuustunti 45 min
 • 15.45 Välipala ja kahvit
 • 16.30 Savusauna
 • 19.00 Illallinen
 • 21.30 Rentouttava iltaohjelma

Sunnuntaina 26.11.

 • 8.00 Aamuvirkuille kevyt aamukävely Nooran kanssa + nopea ja raskas HIIT-treeni loppuun halukkaille
 • 8.30-10.00 Aamiainen
 • 10.15 Kasvojooga (45min)
 • 11.15 Liikuntaa (45 min)
 • 12.30 Lounas ja loppujutusteluiden myötä lähdetään palautuneena takaisin kotiin.

Muistathan, että viikonlopun harjoitteisiin osallistuminen on vapaaehtoista. Voit osallistua vain niihin juttuihin, mitkä tuntuvat itsestä hyviltä. Kaikissa harjoitteissa annamme vaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy varmasti mielekästä tekemistä. Viikonloppuna ei tarvitse murehtia ruuan laitosta, siivouksesta tai siitä tunteesta, ettet ehdi huolehtia omasta hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi.

Tammikuun 2023 asiakkaiden palautteita Hyvinvoinnin Viikonlopusta:

”Reija ja Noora ottivat hyvin huomioon jokaisen osallistujan. Ruoka oli todella herkullista ja sitä oli riittävästi. Kiitos!”

”Viikonloppu ylitti odotukset. Nyt on rentoutunut olotila.”

”Ohjelma oli monipuolinen. Reija ja Noora ovat todellisia ammattilaisia. Ruoka hyvää, nälkä ei tullut koko viikonloppuna. Suuri kiitos. Voin lämpimästi suositella viikonloppua muillekin.”

 

Paikkoja on rajoitetusta max 12hlö Hyvinvoinnin Viikonlopulle. Kannattaa heti siis ilmoittautua. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.10.2023.

Ilmoittautumiset joko Nooralle (info@fysiovalmentajat.com) tai Reijalle (iho@evaverde.fi). Lisätietoja voit myös meiltä kysellä spostilla tai esim. somessa. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Saat laskun sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

Tule, koe ja nauti.

Terkuin,

Noora ja Reija

 

Noora on fysioterapeutti ja personal trainer sekä toinen perustaja Suomen Fysiovalmentajissa ( https://fysiovalmentajat.com/noora-laakso/ ). Noora ottaa aina liikunnassa ja hyvinvoinnissa huomioon asiakkaan yksilölliset lähtökohdat ja tavoitteet sekä huomio jokaisen ihmisen kokonaisuutena.

Reija on onlinehoitola Eva Verden ( https://evaverde.fi ) perustaja, sertifioitu kasvojoogaopettaja, kokonaisvaltaisen ihonhoidon ammattilainen, SKY-kosmetologi ja Estenomi YAMK-opiskelija. Reijan hyvinvointi- ja ihonhoitofilosofia on pintaa syvemmällä pohjautuen mielen ja kehon yhteyteen, korostaen mikrobiomin ja hermoston merkitystä hyvinvoinnissa ja vaalien luonnollisia arvoja.

 

Alla kurssiehdot:

1.1 MAKSUSUORITUKSET JA SOPIMUKSEN SYNTY

Sopimus syntyy, kun järjestäjä on vastaanottanut asiakkaan ilmoittautumisen sähköpostilla. Asiakas sitoutuu ilmoittautumisellaan maksamaan kurssimaksun alla mainituin peruutusehdoin. Kurssimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli kurssin alkuun on alle 14 vrk, kurssimaksu tulee suorittaa ennen kurssin alkua. Osallistumisoikeus kurssille muodostuu vasta, kun koko kurssimaksu on suoritettu.

1.2 PERUUTUSEHDOT

Mikäli asiakas peruu kurssin:
– viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin kokonaishinnasta tai vähintään 50 euroa toimistokuluina.
– myöhemmin kuin 30 vrk ennen kurssia, laskutetaan 100 % kurssin kokonaishinnasta.

Peruutuspäiväksi luetaan se päivä, jolloin järjestäjä on vastaanottanut kirjallisen tiedon peruutuksesta asiakkaalta.

1.3 KURSSIN SISÄLTÖ JA HINTA

Ohjelmien sisällöt ja hinnat ovat nähtävillä tämän tekstin ylhäällä.

1.4 VAKUUTUKSET JA JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Hinnat eivät sisällä peruutusturvaa, matkavakuutusta tai henkilövakuutusta missään sen muodoissa. Järjestäjä ei ole vahingonkorvausvastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta tilanteesta, lakkotilanteista, luonnonkatastrofeista, terrorismista tai muista vastaavista tilanteista. Järjestäjä ei myöskään vastaa asiakkaille ja heidän omaisuudelleen mahdollisesti sattuvista vahingoista.

1.5 KURSSIN TOTEUTUMINEN

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia 30 vuorokautta ennen kurssin alkua.

1.6 YLEISTÄ

Varaamme oikeuden muuttaa kurssitietoja ja -hintoja sekä pidätämme oikeuden muuttaa kurssiohjelmaa.